Header Ads

Önizle

Dantelli Sütyen Modelleri

Önizle
Özel gecelerin özel iç giyim ürünlerinden biri olan dantelli sütyenler için dantelli sütyen modelleri arasından zevkinize ve vücudunuza uygun en doğru seçimi yaparak son derece şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Dantelli sütyenler sayesinde kendinizi daha da çekici gösterebilmenize olanak sağlamış olursunuz. Giysi dolabınız içerisinde mutlaka en az bir adet dantelli sütyen bulunmalıdır. Çünkü, ne zaman ihtiyaç duyulabileceği belli olmaz.

Monotonluktan Ve Sıkıcılıktan Kurtaran Dantelli Sütyen Modelleri,

Pek çok marka, göz alıcı modelleri ile size en uygun dantelli sütyen modelini sunmak üzere çalışmaktadırlar. Dantelli sütyen kullanmak, tam olarak bir tarz sahibi olmak anlamına gelmekte ve dantel ile sütyen adeta birbirinden ayrılmaz bir ikili olarak görülmektedir. Sütyende dantel bulunması, sütyene çekiciliğin zirvesine ulaşması için ihtiyaç duymuş olduğu son dokunuşu verir. Ayrıca dantelli sütyen modelleri sıkıcı ve monoton kategorisinin çok uzağında yer almaktadır. Dantelli sütyenlerin doğru seçimler ve doğru tasarımlar ile buluşması sayesinde her zevke hitap edebilirler. İster geleneksel bir tasarım tercih ediyor olun ya da isterseniz daha baştan çıkarıcı bir tasarım tercih ediyor olun, miraykaya.com adresinde mutlaka sizin tercihlerinize uygun bir sütyen modeli vardır. Basit bir yazlık elbise ya da şık bir bluz, giyiminize uygun tercih edeceğiniz bir dantelli sütyen ile çarpıcı bir etki yaratır. Dantelli sütyenler, diğer sütyenlere oranla daha düşük kesilirler ve dantelli sütyenlerin diğer sütyenlere oranla düşük kesilmelerine bağlı olarak push-up etkileri de diğer sütyenlere göre daha güçlüdür. Dantel ve push-upın baş döndürücü kombinasyonunu göze alamayacak olan kadınların ise normal sütyen ya da büstiyer gibi daha geleneksel iç giyim modellerini tercih etmeleri doğru bir tercih olacaktır.

Yanlış Sütyen Seçimini Gösteren İşaretler,

Şayet göğüsleriniz sütyeninizin üzerinden taşma yapıyorsa ve sütyeninizin orta kısmı göğüs kafesinize oturmuyorsa yanlış sütyen kullanıyorsunuz demektir. Ayrıca sütyenin arka kısmı yukarı çekiyorsa, omuzlarınızı öne çekiliyormuş gibi hissediyorsanız ve gün sonunda sütyen askılarınız, omuzlarınızda kızarıklıklar ulaşmasına sebep oluyorsa yanlış sütyen kullanmaktasınız demektir. Bunun yanı sıra göğüsleriniz, sütyeniniz üzerindeyken sarkık duruyor veya düzgün görünmüyorsa, göğüsleriniz yanlardan taşma yapıyorsa, sütyeninizin kumaşı kırış kırış duruyo veya pot yapıyorsa, sütyeninizin belinleri göğsünüze batıyorsa ve sütyeninizin askıları omuzlarınızdan düşüyorsa yanlış sütyen kullanıyorsunuz demektir.

loading...

1 yorum:

Diyet Kilo ve Zayıflama konularında bize yazınız

Önizleme