Header Ads

Önizle

Sen Sor Dünyanın En Hızlı Zayıflayan Adamı Halil Kargulu Yanıtlasın

Önizle


Sen Sor Dünyanın En Hızlı Zayıflayan insanı Üstün Performans Uzmanı Halil Kargulu yanıtlasın
Zayıflamanın en önemli günü olan pazartesinden herkese merhabalar.
Sen Sor Zayıflama Uzmanları yayınlasın interaktif röportaj kürsümüzden bu hafta sizlere zayıflama dünyasının çılgın adamı sayın Halil Kargulu’yu konuk ettik.
Kendisi dünyanın en hızlı ve farklı sürelerden en çok zayıflayan insanı ve istatistiksel verilerle dünyanın en başarılı web tabanlı butik zayıflama sisteminin ve Obezite ile Mücadele Derneği’nin kurucusudur.
Kendine has yöntemleri ile dikkatleri çeken Kargulu, Türkiye’nin değil Dünyanın en iyi zayıflatan adamlarından bir tanesidir. Kendisini diyetisyenler ile kıyaslamak ona haksızlık etmek olur. Şimdi size soruyorum, diyetisyen deyince aklınıza ne geliyor? Ne yiyip ne yemeyeceğinizi karar veren, bunun için diyet listeleri hazırlayan kişi algısı oluşuyor.  Ama Halil Kargulu’yu bu tarz kalıplara sığdırmak doğru olmaz. Amacı ve yaklaşımı kişilere diyet listesi vermek değil, Zihinleri özgürleştirerek, pek çok farklı bağımlılıktan kurtulup, dışarıdan hiçbir dayatma olmadan, kişisel insiyatiflerle hedefe koşacak donanım ve derinlikte insanları eğitmektır.
Çünkü Kargulu, “Obezite bir hastalık değil, konuyla ilgili sektör uzmanlarının ‘eğitme, KORKUT!’ cehaletinin toplumsal yansımasıdır” diyerek Obezite ve gerçek çözümlerine farklı bir boyut kazandırmaktadır.
Halil Kargulu kimdir diye sorarsanız işte size fırsat, kalıcı zayıflama, gelişerek değişim gibi aklınıza takılan her şeyi, sorun öğrenin…
Kendine has yöntemleri ile yüzlerce kişiyi sağlıklı ve kalıcı şekilde zayıflatmış, Kilo bekçiliği ve zayıflama okulu adlı eğitim programı ve yazılımı ile ödül almış çılgın bir adam!
Kendisinin bu sektörde olması, tüm kilolu ve obez insanlar için büyük bir şans.
Bir çok diyetisyen ve uzmanın söylediği şeyleri yanlış mı biliyoruz?
İşte tam fırsatı.
Son soru sorma tarihi 15 Temmuz 2011
Sizi soru sormak için buraya alalım
loading...

Hiç yorum yok

Diyet Kilo ve Zayıflama konularında bize yazınız

Önizleme